Targi Smaki Regionów 2015 w Poznaniu

Targi Smaki Regionów 2015 w Poznaniu.

Targi SMAKI REGIONÓW odbywały się w Poznaniu w dniach 19-22 września br. Było to święto miłośników tradycyjnej, polskiej żywności, przyrządzanej według dawnych receptur. Wydarzenie, oprócz faktu odbywania się w połączeniu z Targami Polagra Food oraz Polagra Gastro w Poznaniu, z sukcesem realizuje założenie promowania naturalnej, certyfikowanej żywności tradycyjnej.

Organizatorzy tego eventu – Międzynarodowe Targi Poznańskie oraz Związek Województw RP – zaprosili do współpracy wszystkie regiony Polski.

Wraz z firmą Agro-Wit na stoisku Województwa Małopolskiego swoje produkty prezentowały inne firmy należące do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Małopolska tj.: Pstrąg Ojcowski, Gawor Produkcja Wędlin Jakość i Tradycja, Tłocznia Maurer, Winnica Zadora, Gospodarstwo Pasieczne Sądecki Bartnik.